Ovog leta otvara se hotel inspirisan likom obožavanog Snupija!

od Imaginarijum 0

Prema lunarnom kalenadru, sredinom februara zakoračili smo u Godinu psa, što se brojnim svetskim brendovima učinilo kao savršen tajming za kolekcije inspirisane životinjom koja će nam, prema drevnom verovanju, u živote doneti velike i dobre promene, a za neke od onih maštovitijih, inspiracija je stigla u liku najvoljenijeg crtanog bigla Snupija.

Nakon Levi’s kolekcije koja je osvojila sve ljubitelje denim minimalizma i spektakularne Vans serije na čijim je Sk8-Hi, old Skool i Slip-On modelima ostavio pečat u vidu svog čuvenog pospanog portreta, preslatki crno-beli psić Snupi postao je zaštitno lice novog  boutique hotela čiji je dizajn inspirisan estetikom i junacima iz Peanuts porodice. Smeštena u japanskom gradu Kobe u prefekturi Hjogo, ova nesvakidašnja hotelska destinacija čije je otvaranje zakazano za 1. avgust, prostire se na šest tematski i funkcionalno izdiferenciranih nivoa. Na prvom spratu hotela nalazi se kafeterija, na drugom restoran čiji će meni krasiti bezalkoholna pića i lagani dnevni obroci, dok će restoran na trećem spratu koji je kreiran u stilu američkih diner restorana, gostima hotela pružiti priliku da uživaju u fast food specijalitetima koji se služe u ugostiteljskim objektima na Zapadnoj obali SAD. Dizajn spratova Imagine, Love i Beauty u harmoniji je sa nazivima koje nose, a na svakom  od njih nalazi se po 6 spavaćih soba, koje gostima garantuju savršen sklad udobnosti i inspiracije.

Ljubitelji putovanja i večiti obožavaoci avantura Čarlija Brauna i družine koji planiraju skoru posetu zemlji izlazećeg  sunca, smeštaj  u Peanuts hotelu moći će da rezervišu već od 9. jula, dok će za jedno noćenje morati da izdvoje oko 230 evra.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This: