Nesvakidašnji UGG® kolektiv predstavio novu kampanju za proleće/leto 2018!

od Imaginarijum 0

U srcu treće po redu kampanje za UGG® Collective – proleće / leto 2018 još jednom se našla grupa pojedinaca koje povezuju zajedničke vrednosti i imaju dosta toga zanimljivog da poruče o životu u Kaliforniji. Ove sezone, brend nastavlja svoju priču kroz najnoviju podelu članova UGG® Collective.

The UGG® Collective

Cast se sastoji od stvarnih, običnih ljudi koji su provokativni, topli progresivni, slobodni, senzualni i beskrajno optimistični. Među njima je i ove sezone pank bend iz okruga Orange County, poznati muralista iz Los Anđelesa, studenti sa Univerziteta Santa Barbara, modni fotograf, priznati vlogeri i vlogerke i ikonični multitalentovani stanovnici Kalifornije. 

Ove sezone, kampanja je snimljena na tri različite lokacije u Kaliforniji – obroncima Walker kanjona, Torrey Pines i Lowe House u Palm Springsu. Gklavni junaci nose uzbuljive modele brenda UGG iz kolekcije proleće/leto 2018.

Odabrani modeli brenda UGG iz kolekcije proleće/leto 2018 dostupni su u multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Podgorici,  Budvi, Kotoru, Baru i Nikšiću.

 

 

Share This: