Nova Superdry kolekcija vraća nas u suncem okupane devedesete!

od Imaginarijum 0

Kolekcija proleće/leto 2018 popularnog britanskog brenda SUPERDRY „vozi“ vas kroz Venice Beach 90-tih godina uz zvuke grandž muzike koja trešti iz ogromnih kasetofona nudeći maglovit modni prikaz večnog, suncem okupanog, leta. Isprani pasteli, remiksovani dezeni, color block i tretirani detalji zahvaljujući SUPERDRY donose među modne trendove smeli mix & match pristup opuštenom svakodnevnom odevanju.

Ženska kolekcija pod nazivom „The Miami Wave“ kombinuje neon akcente, soft metalne elemente i sportske krojeve. Svetlucavost i sjajne površine vešto su ukombinovane su sa mat tonovima, dok su opušteni kratki topovi i prsluci upareni sa uskim suknjama i šorcevima uz obilje tropskih printova. Kolekcija “Punk” je pravi omaž SuperDry buntovnim devojkama, a odlikuje je mnogo fluorescentnih motiva, grandž elemenata i satenskih dodataka naglašenih tretiranim jeansom, grafiti printovima i brendiranim grafikama. “Pacific Sport” serija sačinjena je od inoviranog viši pamuka i letnjeg šambreja. Ključni komadi su retro džemperi, oversized dukserice, prsluci uz dosta smelih color blok kombinacija u primarnim tonovima.

Ukoliko uskoro idete na put sa društvom i spremni ste za uzbudljive avanture na otvorenom, nova mladalački drska Superdry letnja kolekcija spremno čeka da u njoj doživite savršene letnje uspomene!

Odabrani modeli kolekcije proleće/leto 2018 dostupni su u prodavnici SUPERDRY u Beogradu – Knez Mihailova 33, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This: