Londonska Mango priča modne blogerke Lucy Williams

od Imaginarijum 0

 Svoju uspešnu karijeru modne blogerke Lucy Williams započela je kada je radeći kao modni novinar pokrenula svoj blog „Fashion Me Now“ kako bi dokumentovala lične odevne kombinacije ali i vodila svojevrsni putopisni dnevnik. Njen blog i instagram profil danas su esencijalna destinacija za modu i lifestyle inspiraciju. U srcu devojka sa sela, Lucy se i dalje najprijatnije oseća u džinsu, džemperu i čizmama.

Highstreet brend Mango proveo je dan sa londonskom omiljenom blogerkom, novinarkom i piscem Lucy Williams i taj način otkrio i prikazao njena interesovanja, omiljena mesta i kako se snalazi u velikom gradu.

 

„Najponosnija sam na trenutak kada sam napustila posao i odmetnula se u svet sama! To je bila zastrašujuća odluka i sada mogu da kažem da se isplatilo. Ponosna sam na svoj skok u nepoznato“, izjavila je Lucy Williams. 

 

Njen dan počinje u 9 časova ujutro šetnjom po Portobellu! Sat kasnije zaustavlja se u lokalnoj prodavnici gde kupuje organsko voće i povrće i neophodne namirnice. Nakon toga put je vodi u lokalnu knjižaru gde nam ova atraktrivna dama otkriva naslove koje morate pročitati. Svaku njenu gradsku avanturu prati odgovarajući MANGO outfit iz kolekcije proleće/leto 2018. godine.

 

 

Odabrane artikle iz editorijala #MangoGirl možete kupiti u MANGO radnjama u Beogradu – DELTA CITY i UŠĆE Shopping center, Novom Sadu – BIG Shopping centru, te Podgorici – DELTA CITY.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This: