Putovanja vas zovu: iskoristite 24 sata popusta na Wizz Air letove!

od Imaginarijum 0

Wizz Air, jedna od avio-kompanija sa najbržom stopom rasta i najveći niskotarifni avio-prevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, nudi 20 odsto* popusta na sve letove rezervisane danas, u sredu, 21. marta, do ponoći!

Uskršnji praznici su blizu i tim povodom WIZZ poziva putnike iz Srbije da iskoriste produženi vikend i kupe karte po izuzetno niskim cenama. Bez obzira da li želite da iznenadite svoju porodicu za Uskrs ili jednostavno hoćete da posetite neki novi grad sa dragom osobom, pravo je vreme da iskoristite ovaj popust i provedete nezaboravan uskršnji vikend.

Uz karte po početnoj ceni od samo 1799 dinara, možete da isplanirate savršeno putovanje u poslednjem trenutku do jedne od 18 destinacija u 8 zemalja u kojima Wizz Air leti sa dva domaća aerodroma iz Beograda i Niša! Zašto da ne odete u usskršnju posetu rodbini u Švedskoj u jedan od tri grada Geteborg, Malme ili Stokholm, a ukoliko ste željni kulture, posetite Pariz i istražite muzeje, katedrale i čarobne ulice sa građevinama koje su pravi primeri gotske i barokne arhitekture?

Samo požurite, putnici u Srbiji imaju vremena samo do ponoći da obezbede avio-arte po najboljoj ceni!

 

Popust od 20 odsto se odnosi na avionske karte sa taksama i obaveznim troškovima bez administrativne takse. Promocija važi 21. marta od 00.00h do 23.59h po centralnoevropskom vremenu. Period putovanja je ograničen i sva putovanja moraju biti završena do 30. aprila 2018. Cena se odnosi samo na rezervacije na sajtu wizzair.com ili mobilnoj aplikaciji WIZZ.

** Karta u jednom smeru uključujući sve takse i obavezne troškove

 

 

 

Share This: