Čarlston bajka na plesnom podijumu: otkrijte čaroliju Sophia Webster modnih detalja!

od Imaginarijum 0

Ime Sophia Webster sinonim je za magično carstvo prefinjenih modnih aksesoara, a ono što pored jedinstvene elegancije modnih detalja ovaj brend čini posebno interesantnim za fashionistice sa svih meridijana jesu spektakularne promocije novih kolekcija koje krase originalni koncept i autentičnost brižljivo osmišljenih lokacija.

 

Inspirisana iskričavom plesnom atmosferom i likovima iz kultnog australijskog filma “Strictly Ballroom” u režiji Baza Lurmana, talentovana modna dizajnerka kreirala je kolekciju obuće i modnih detalja, za čiju je spektakularnu promociju odabrala bajkoviit ambijent čuvenog londonskog hotela Café Royal.

 

Uzbudljiv modni šou na kom je pista zamenjena raskošnom kabare scenom i podijumom za igru, prikazao je kolekciju cipela, ukrasa za kosu i clutch torbica upotpunjenih raznobojnim perjem, šljokicama, perlama i atraktivnim resama, otkrivajući odabranim zvanicama čudesan univerzum ženstvenosti i glamura.

U nastavku pogledajte najlepše momente kolekcije koja je u rekordnom roku postala osvojila društvene mreže i postala predmet žudnje trendseterki zaljubljenih u vanvremensku romantiku.

 

 

 

 

 

Share This: