Gucci najnovijom kolekcijom proslavlja Godinu Psa!

od Imaginarijum 0

Kineska nova godina počinje 16. februara 2018. godine kada se po lunarnom kalendaru zvanično završava godina petla i proslavlja ulazak u godinu psa koji predstavlja simbol odanosti, poštenja i pragmatizma. Kako bi na sebi svojstven način obeležila ovu priliku, italijanska dizajnerska kuća Gucci predstavila je eksluzivnu kolekciju u znaku naših najvernijih ljubimaca. 

 

 

Inspiraciju za svoju poslednju kolekciju, kreativni direktor brenda Alesandro Mišel pronašao je u svojim ljubimcima bostonskim terijerima po imenu Bosko i Orso čije je likove ovekovečio na aksesoarima poput torbi i novčanika, sve do jakni i nakita. U kampanji koju je fotografisala čuvena Petra Kolins pored dizajnerovih muza terijera, kao glavni akteri pojavljuju se korgiji, pudle, pekinezeri i kavalirski španijeli. 

2017. godina je bila neverovatno uspešna za Gucci budući da je ovaj italijanski brend poneo titulu najprodavanijeg i najtraženijeg brenda i tako stekao zavidan status u svetu mode. Ova godina je takođe od monumentalnog značaja jer je brend najavio 2018. kao godinu u kojoj će u potpunosti izbaciti krzno iz proizvodnje, što je još jedna velika pobeda za ljubitelje životinja sa prefinjenim modnim ukusom. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This: