Nova kolekcija Louis Vuitton nameštaja je mistični nomadski san!

od Imaginarijum 0

 Okupivši neke od najemninentnijih industrijskih dizajnera današnjice,modna kuća Louis Vuitton predstavila je 2012. svoju prvu liniju nameštaja Objects Nomades, koja ni danas, šest godina kasnije ne prestaje da nas oduševljava originalnim futurističkim dizajnom i sofisticiranom luksuznom izradom.

Inspirisana magijom dalekih putovanja, Objects Nomades kolekcija nameštaja sadrži velike udobne sofe, stolice, ljuljaške i detalje koje pored prefinjene dekorativnosti odlikuje i izuzetna funkcionalnost, dok se spektar njihovih boja kreće od pastelnih nijansi drveta slonove kosti do  marinsko plave i kardinal crvene.

 

Pre nego što postane dostupna za ekskluzivne kupce, home decor kolekcija prefinjenog pariskog brenda, krenuće na veliki put oko sveta, a američki grad Hjuston prva je destinacija na kojoj će se ova luksuzna postavka zaustaviti u periodu od 21. februara do 4. aprila.

Kojim biste komadom vi potpunili salon svoje kuće iz snova ili prostrano dvorište sa pogledom na beskrajni plavi horizont?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This: