Nauči, primeni, kreni- u toku je treći ciklus radionica “Coca-Cola podrška mladima“!

od Imaginarijum 0

U prostorijama opštine Savski venac trenutno se održava treći ciklus trodnevnih radionica, na kojima nezaposleni mladi sa teritorije grada Beograda stiču nove lične i poslovne veštine, koje su ključne za lakše pronalaženje posla. Polaznici uče o uspešnoj komunikaciji, poslovnoj administraciji, upravljanju projektima i pripremi poslovnih planova. Do sada je radionice u okviru Nacionalnog programa “Coca-Cola podrška mladima“ pohađalo oko 500 nezaposlenih mladih širom Srbije, a više od 40 njih je pronašlo posao.

cocacola-podrska-mladima-imaginarijum-magazin
 Predsednica Gradske opštine Savski venac Irena Vujović istakla je da opština Savski venac vodi računa o potrebama mladih i da je pružanje edukacije, kao i podsticaj zapošljavanju mladih ono na čemu opština intenzivno radi.

„Program koji sprovodimo u saradnji sa Kompanijom Coca-Cola HBC je značajan za osnaživanje mladih jer im omogućava da steknu dodatna znanja i veštine koje će im pomoći da lakše dođu do posla, ali i da postanu konkurentniji na tržištu rada“, rekla je predsednica opštine izrazivši zahvalnost ovoj kompaniji.

Coca-Cola podrska mladima radionica u toku-2

„Ovim dugoročnim programom Coca-Cola HBC želi da omogući mladim ljudima da savladaju važne poslovne veštine, primene novo znanje i sa samopouzdanjem krenu u potragu za poslovima koje žele. Raduje nas veliko interesovanje mladih iz Beograda i nastavićemo da budemo uz njih u periodu koji je ključan za njihovu dalju budućnost “, istakao je Dragan Lupšić, predstavnik kompanije Coca-Cola HBC Srbija.

Polaznici radionice Coca-Cola podrska mladima izvode jednu od vezbi u okviru predavanja

Radionice se održavaju u 14 gradova Srbije u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nacionalnom službom za zapošljavanje, NALED-om i opštinama u kojima se sprovodi. Program će, računajući oba ciklusa realizovana tokom proleća i jeseni 2017. godine, u Srbiji proći oko 1.000 mladih, a edukativne radionice vode sertifikovani stručnjaci sa velikim iskustvom, kao i menadžeri kompanije koji će biti u ulozi mentora.

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti za učešće u programu na sajtu www.coca-colapodrskamladima.com.

coca-cola-podrska

 

 

 

 

Share This: