Kuvajte kao Disney princeza u novoj Le Creuset šerpi!

od Imaginarijum 0

Nakon kolekcije kojom je na originalan i maštovit način ispraćen globalna euforija za milenijumsko ružičastom nijansom, brend livenog posuđa Le Creuset lansirao je proizvod u znaku jedne od najvoljenijih Disney princeza!

snowwhite3

Povodom obeležavanja jubilarnog 80.rođendan  animirane ekranizacije bajke “Snežana i sedam patuljaka”, prestižni francuski homeware proizvođač predstavio je jedinstvenu đuveč posudu čija obla silueta i jarko crvena boja dočaravaju oblik čuvene otrovne jabuke kojom je zla maćeha, u želji da ostane najlepša u kraljevstvu, otrovala svoju prelepu pastorku nežnog srca. Livena jabuka nalik onoj koja je Snežanu bacila u san prekinut romantičnim poljupcem zaljubljenog princa, odlikuje se zapreminom dovoljnom za pripremu obroka za 4 osobe, a uz nju kao prateći aksesoar dolaze kuhinjska krpa sa motivima glavnih likova iz bajke, kao i elegantni pozlaćeni privezak za ključeve ukrašen ugraviranim Snow White ispisom.

Prema zvaničnim informacijama, ovaj čarobni set za pripremu bajkovitog ručka sa “srećnim krajem”, biće dostupan na sajtu proizvođača počev od 17. novembra, dok će se cene artikala kretati između 47 i 197 evra.

 

 

http-bae.hypebeast.comfiles201711le-creuset-disney-snow-white-apple-pot-02

 

 

 

 

 

 

 

Share This: