Kolekcija domaćeg brenda Marinia predstavljena na Njujorškoj Nedelji mode

od Imaginarijum 0

Uz pregršt novih kolekcija i trendova sa kojima smo se susreli na nedavno završenom New York Fashion Week-u, jednako upečatljiv utisak ostavlja i uspešno predstavljanje naših domaćih modnih dizajnera na ovoj, po mnogima najvećoj svetskoj smotri mode i najsvežijih modnih tendencija. Među dizajnerima koji su imali tu priliku i čast da na ovom prestižnom događaju predstave svoj rad i potraže svoje mesto na najvećem tržištu autorske mode, našla se i mlada dizajnerka Marina Ilić, osnivačica mladog domaćeg brenda Marinia.

Naslovna Strana NYFW Kataloga - Marinia

Ispred Serbia Fashion Week-a i Art Hearts Fashion-a (AHF), jedne od najvecih i najuticajnih modnih organizacija u Americi, prošle nedelje predstavljena je Marinia kolekcija pod imenom “Perspective”, a za lokaciju modnog šoua odabrana je Angel Orensanz Foundation, najstarija sinagoga na Menhetnu i jedan od najlepših istorijskih objekata Njujorka.

Proglašeno od strane renomiranog magazina Forbes za jedan od najlepših istorijskih objekata Njujorka, ovo veličanstveno zdanje u gotičkom stilu ranije je odabrano za mesto runway šoua kuće Alexander McQueen, a posebno je zanimljiv podatak da je istu lokaciju za svoje venčanje svojevremeno iskoristila i poznata američka glumica i njujorška ikona stila Sarah Jessica Parker.

DSCF6305

„Perspective“ kolekcija inspirisana je bogatstvom i kompleksnošću 3D tekstura, a sadrži kombinacije kože i metalnih koji savršeno dopunjuju prepoznatljivu urbano elegantnu estetiku Marinia brenda. Uz specifične komade aksesoara, kolekciji je dodata blaga doza ležernosti dok je element zavodljivosti postignut zlatno srebrnim prelivima uronjenim u večitu “misteriju crne”. U nastavku pogledajte fragmente revije, a više o Marinia brendu možete dobiti ovde.

Marinia NYFW 3

 

Marinia NYFW 2

 

Marinia NYFW 1

Foto (katalog): Miša Obradović, model: Ivana Momirov

Foto (revija): Nataša Veličković, Happy Zebra Photography

 

 

Share This: