Adventure Outdoor Fest- kroz sport, zabavu i pustolovinu otkrijte jedan od najlepših domaćih rezervata prirode!

od Imaginarijum 0

Ako ste avanturista i turista u isto vreme, prvi Adventure Outdoor Fest koji će se održati u specijalnom rezervatu prirode- u kanjonu reke Jerme, je pravi festival za vas!

Screen Shot 2017-08-11 at 2.32.04 PM
Festival će otpočeti 16. avgusta, u kanjonu između planine Greben i Vlaške planine i tokom pet dana avanturistima koji se budu priključili pružiće priliku da otkriju nepoznato i da zavire u pećine sa blagom. Kako bi u ovoj avanturi učesnici imali potpuni i jedinstveni doživljaj prirode, Mg Mivela voda koja izvire na dubini od 86 metara u netaknutoj okolini sela Veluće kod Trstenika i koja se po mineralnom sastavu izdvaja od svih ostalih mineralnih voda u svetu, pružiće svim učesnicima hidrataciju i neophodnu dozu magnezijuma.

1-4NNBzPve5LBPJzIPiiDQEA

Istražite kanjon i uživajte u pogledu a planina koje okružuju reku Jermu, oslobodite misli dok trčite ili vozite bicikl kroz šumu, otkrijte nova prostranstva, oprobajte se u sportskom penjanju, a ukoliko su vam potrebni relaksacija i  balans uma i tela, na ovom mestu pruža vam se i prilika za praktikovanje hatha joge. Za koju god disciplinu da se odlučite, magnezijum će opustiti vaše mišiće i smanjiti umor!

Adventure Outdoor fest

 

Share This: