Otkrijte Istanbul kao nikada do sada sa Istanbul Šoping Festom!

od Imaginarijum 0

 

Istanbul ima sve: istoriju stariju od 8500 godina, kulturu i tradiciju, veličanstvene znamenitosti, predele koji oduzimaju dah, božanske poslastice i bezbroj prilika za kupovinu! Ove godine, Istanbul će po 7. put biti domaćin Istanbul Šoping Festa, a sve koji se od 1. do 16. jula nađu u ovoj predivnoj metropoli čekaju do sada neviđeni popusti, (do čak 70% !) na veliki broj svetski poznatih modnih brendova!

istanbul-1

Predah od uzbudljive kupovine po senzacionalnim popustima, najbolje je iskoristiti za obilazak najvećih istorijskih spomenika ovog grada: od Topkapi palate koja je bila dom velikim sultanima i sultanijama Osmanlijskog carstva, do Devojačke kule o kojoj se vekovima pričaju legende o večnoj ljubavi, a ovoj listi znamenitosti treba dodati obilazak raskošne Kapali čaršije i posetu velelepnoj džamiji Aja Sofiji koja i danas predstavlja jedno od najvećih arhitektonskih dostignuća na svetu.

Pored luksuznih i modernih tržnih centrara, kojih u Istanbulu ima 120, u gradu na Bosforu pruža vam se prilika da uživate u lepoti živahnih trgovačkih ulica Bagdad, Istiklal i Nišantaši ili uzbudljivoj potrazi za autentičnim, ručno rađenim predmetima sa potpisom lokalnih dizajnera i zanatlija, a po prvi put tu je i Dizajn zona, sa radovima brojnih turskih i stranih dizajnera, koja program ovogodišnjeg festivala čini još bogatijim i zanimljivijim.

pic0

Istanbul Šoping Fest širi ljubav za kupovinom i festivalski duh celim gradom, a za potpuno uživanje u ovogodišnjem Festu, organizatori su pripremili brojne modne revije, radionice, noćni šoping, koncerti, dečiji programi i još mnogo lepih iznenađenja. Otkrijte više nego što možete da zamislite: ISTANBUL ZOVE!

 

ISF-2017-logo

 

 

 

Share This: