5.4 C
Belgrade
8.7 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
19.03.2024.

Imaginarijum magazin među najboljim online stvarima u 2021!

IZDVAJAMO

 

Već 25. godinu za redom, poznati domaći magazin i portal PC Press organizuje izbor Top 50 najboljih sajtova i online nastupa, trudeći se da na domaćem internet nebu pronađu, afirmišu i podrže sajtove, aplikacije i naloge na društvenim mrežama koji su se u godini za nama najbolje pokazali svojom funkcionalnošću, ažurnošću, kvalitetnim sadržajem i dizajnom koji se ističe.

 

 

Izbor TOP 50 je PC Press-ova najdugovečnija aktivnost, kao i najstariji i najcenjeniji izbor ove vrste u Srbiji, a priznanja koja se dodeljuju već četvrt veka mogu se slobodno nazvati pravim Internet oskarima. Na svečanosti održanoj u Skupštini Grada Beograda, uručene su nagrade za najbolje online stvari na domaćem internetu za 2021. godinu, a Imaginarijum magazinu je ove godine pripala neizmerna čast da bude u društvu onih koji kreiraju najbolje u Srbiji! 

 

 

Zahvaljujemo se magazinu PC Press što je Imaginarijum magazin prepoznao kao jednu od najboljih online stvari u Srbiji, u katergoriji Dom i Zabava. Zahvaljujemo se našim partnerima na razumevanju naše vizije, našim klijentima na tome što Imaginarijum Magazin prepoznaju kao udobno mesto za svoje brendove, i neizmerno našim vernim čitaocima, zbog kojih punih 6 godina trajemo, težeći autentičnosti koja inspiriše.

 

Vaš Imaginarijum Magazin

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije