5.4 C
Belgrade
8.7 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
19.03.2024.

Diesel letnja kolekcija: Tokyo rock scena kao inspiracija

IZDVAJAMO

Nakon prolećne kolekcije inspirisane moto-krosom, ekstremnim sportovima i retro video igricama, za letnje komade DIESEL nadahnuće traži u Tokiju, koji ima centralnu ulogu u estetici ovog brenda.

 

Letnja kolekcija inspirisana je kulturom rok muzike i uličnim stilom Shibuya i Shinjuku naselja. Dominantni su denim i koža, smele teksture i popularna souvenirjakna. Ističu se boje i interesantni vez, koji u kombinaciji sa crnom i sivom daju kolekciji divlju i odvažnu notu.

Aktuelni oversizedstil definiše letnje trendove, dok ključni komadi dolaze u XL denim veličini, a interesantne nitne krase komade od kože i atraktivne souvenir jakne.

 

Linija nakita prati aktuelne trendove i unosi metalne lance i neonske boje koji se idealno kombinuju uz majice i upečatljive patike koje se ove sezone nose. Dizajn je inspirisan bandana maramama, a ove šare prenose se na suknje, šortseve i košulje.

 

Diesel predstavlja neustrašivo leto za 2019. godinu koje nas pokreće i stavlja na rok scenu. Pravi je momenat da vičemo iz sveg glasa, plešemo na ulicama grada i provodimo se do zore uz Diesel.

Odabrani modeli iz letnje kolekcije dostupni su DIESEL radnjama u Beogradu – Ušće shopping center i Novom Sadu – Proimenada centar, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, te online shopu www.fashionandfriends.rs.

 

Foto: Diesel

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije