13.2 C
Belgrade
14.5 C
Zagreb
10 C
Sarajevo
19.04.2024.

Neka ovo bude najudobnije leto – neodoljiva UGG prolećna kolekcija stigla je u Fashion & Friends radnje!

IZDVAJAMO

Poznati brend obuće UGG koji je zauvek promenio viđenje zimske obuće za dame, pripremio je iznenađenja za proleće. Zahvaljujući FASHION&FRIENDS radnjama u regionu predstavljamo vam ekskluzivnu ponudu!

Fluff Punk 

Usmeravajući nemirni duh pustinjskih vozača koji provode dane krstareći otvorenim kalifornijskim putevima, Fluff Punk linija inspirisana je Toskanom i njenim brzim moto putevima. Rustični detalji savršeno se stapaju sa sirovim teksturama i jedinstvenom estetikom koja kreira autentičan  izgled. Kolekcija nudi četiri različita dizajna koji daju odvažnu notu Fluff Punk modelima koji nastaju kao spoj elegancije i klasičnog stila.

LA Runner kolekcija

Proleće stiže, a mi uveliko maštamo o vedrim danima koji su pred nama. Inspirisan sunčanim danima, UGG je lansirao kolekciju laganih letnjih modela koji odišu spontanim, razigranim i vrelim kalifornijskim duhom.  LA Runner kolekcija obuće nosi vibracije bezbrižnog LA načina života, i grada u kojem se planovi menjaju u trenutku, a mogućnosti su beskonačne.

Modeli iz ove kolekcije izdržaće sve vaše avanture, bilo da je reč o skejtbordingu, šetnji po vrelim gradskim ulicama ili plesu na vašem omiljenom koncertu.  UGG ne prestaje da iznenađuje, a ove sezone predstavlja novi Neutra model patika koje su savršen spoj šik i ležernog stila. Model je inovativan u svakom smislu, od izvrsnih linija i silueta, futurističkog logo printa, do izvanrednog osećaja udobnosti koji donosi.

 

Nova UGG kolekcija dostupna je u svim FASHION&FRIENDS radnjama u Srbiji(Beograd, Novi Sad, Kragujevavc, Niš), Crnoj Gori (Podgorica, Kotor, Budva, Bar i Nikšić), Hrvatskoj (Zagreb, Split, Rijeka i Zadar), Bosni i Hercegovini (Banja Luka) i Severnoj Makedoniji (Skoplje).

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije