16.8 C
Belgrade
14.2 C
Zagreb
14 C
Sarajevo
28.03.2024.

Pogledajte kako je izgledala prva Mangova haljina na crvenom Met Gala tepihu!

IZDVAJAMO

Po prvi put u istoriji, Met Gala ugostio je španski high-street brend! Mango je bio prisutan na najznačajnijem svetskom društvenom događaju u modnoj industriji predstavivši  ekskluzivne haljine za Sofiju Sanchez de Betak, ambasadorku ovog poznatog brenda iz Barselone. Sofía Sanchez sarađuje s Mango-om više od dve godine, rođena je u Argentini, poslovna je žena, umetnička direktorka, modna savetnica i dizajnerka. Njena strast prema putovanjima, njena magnetska lepota i stil, eklektičan i poseban, potvrdili su i njen status modne ikone. Komadi nastali za tu priliku otelovljuju genijalnost i ekstravaganciju definisanu konceptom kempa. Zabavna estetika koja se odnosi na pojam manga kao voća na najslikovitiji aspekt: upečatljive tonove, zamršene tkanine, volumene, detalje u aksesoaru i poseban senzibilitet baziran na pozorištu.

Kako bi oblikovala i artikulisala identitet ovog ekskluzivnog dizajna, Sofía Sanchez de Betak radila je zajedno s stilistkinjom Mimi Cuttrell i dizajnerskim timom Manga na njegovom razvoju. “Ovo je vrlo važan trenutak za Mango. Ovio su projekti kojima želimo da nadahnemo naše klijente, pokažemo im drugu stranu brenda, predstavimo druga iskustva i učinimo ih delom istorijskih prekretnica za kompaniju “, kaže Jan Rivera, direktor za imidž brenda Mango.

Pored ograničene verzije modela koji je nosila Sofía Sánchez de Betak na crvenom tepihu, brend je dizajnirao capsule kolekciju  inspirisanu temom Met Gala. Haljina kao i komadi iz pomenute kolekicje biće dostupni u Mango radnji u Nujorku, koja se nalazi na 561 Broadway-u, kao i službenoj Mango stranici mango.com od 3. juna.

 

 

Photo credits: Getty Images, Illustrations by David Downton & Mango.

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije