Bijonse započinje saradnju sa globalnim sportskim brendom!

od Imaginarijum 0

Objavivši animirani video na kom se ubrzano smenjuju adidas i Ivy Park logotipi, adidas je najavio je saradnju sa Bijonse i njenim lifestyle brendom. Partnerstvo sa multitalentovanom zvezdom uključuje liniju sportske obuće i athleisure kolekciju, a njihova premijera  ujedno će obeležiti i veliki povratak marke Ivy Park marke nad kojom je r’n’B diva nedavno preuzela 100% udeo u vlasništvu. Na pitanje o saradnji koja je iznenadila Bijonsine i adidas fanove, pop diva iz Hjustona  je odgovorila:

”Ovo je za mene partnerstvo života!” adidas je brend iza koga se nalazi neverovatan uspeh u pomeranju kreativnih granica, i mogu slobodno da kažem da delimo filozofiju koja u fokus poslovanja stavlja kreativnost, rast i društvenu odgovornost. Takođe, veoma se radujem ponovnom lansiranju Ivy Park brenda i njegovoj globalnoj ekspanziji, rame uz rame sa oprobanim, dinamičnim liderom kakav je adidas.”

Da li ste i vi nestrpljivi da vidite kako će izgledati caspule serija gospođe Karter upakovana u estetiku čuvene ”tri pruge”?

 

Share This: