Da li biste dekorisali novogodišnju jelku ukrasima sa 40% alkohola?

od Imaginarijum 0

Ho ho ho- pravo je vreme da se pozdravite sa klasičnim kuglicama na novogodišnjoj jelci i ove praznične sezone šansu date napitku za zabavu i radost- džinu!

Bilo da u magiji ovog alkoholnog pića uživate u solo verziji ili u kombinaciji sa osvežavajućom, reskom notom tonika, verujemo da će vas potpuno oduševiti ideja londonskog spirit brenda Sippsmith da ovo kultno piće od kleke pretvori u božićne ukrase, iskoristivši za ovu namenu specijalno izrađene mini verzije džin boca.

Onako kako su poslednjih nekoliko sezona slatki aromatični medenjaci krasili neka od najlepših božićnih stabala na Instagramu, tako su ove šarmantne limited edition bočice ispunjene 40% alkoholnim pićem pokazale ne samo kao maštovit i originalni ukras već i kao istinski vesnik sjajne zabave i fantatsičnog prazničnog raspoloženja sa kojim želimo da započnemo 2019.

I zato ne oklevajte: neka predstojeći doček Nove godine bude prilika za nezaboravnu kućnu zabavu u vašoj organizaciji, u kojoj ćete svojim dragim gostima osim dobre atmosfere prirediti i dodatno iznenađenej: nesvakidašnji mini bar smešten na vrhu zimzelenih grančica!

 

Share This: