Žurka može da počne- luksuzna Mango party kolekcija prošetala je ulicama Madrida!

od Imaginarijum 0

Zašto ove sezone ne biste dozvolili sebi malo ekstravagancije? Prošetajte ljubimca u visokim potpeticama, kreirajte glamurozni autfit za odlazak do supermarketa, neka odevna kombinacija za odlazak na jutarnju kafu nedeljom izgleda tako da je bez problema možete prošetati crvenim tepihom!

“Uvek je pravo vreme da budete skockani”, poruka je nove Mango kolekcije i prateće kampanje španskog highstreet brenda čija su zaštitna lica mlade zvezde modelinga Cara Taylor, Lineisy Montero, Julian Schneider i Hamid Onifade.

Štras, šljokice, pliš i svetlucavi materijali savršeni su detalji za zimska slavlja, a kada se primene na vrhunskim MANGO aksesoarima poput torbi metalik sandala i oversize nakita, budite sigurni da je sve spremno za nezaboravan noćni provod!

Budite drugačiji, zasijajte u pravom smislu reči i istaknite se autentičnim stilom koji prkosi konvencijama! Pred vama je Mangova PARTY kampanja nastala u Madridu čije fantastčne kadrove potpisuje legenda modne fotografije Dan Martensen.

Odabrane modele iz PARTY kolekcije možete kupiti u MANGO radnjama u Beogradu – Ušće shopping center i Delta city, kao i Novom Sadu – BIG shopping centru, te Podgorici – Delta city.

 

Foto: Dan Martensen

 

 

Share This: