Levi’s & Mickey Mouse- rođendanska saradnja dva kultna američka brenda

od Imaginarijum 0

Možete li da zamislite dva legendarnija američka simbola od Mikija Mausa i Levi’s džinsa?

U čast 90. godišnjeg rođendana Mickey Mouse-a, ova dva originalna brenda udružila su snage po prvi put predstavljajući specijalno izdanje Mickey x Levi’s®, koje je ujedno označilo i početak njihove saradnje za sezonu jesen/zima 2018.

Udobne majice i duksevi maštovito su upotpunjeni Mickey Mouse printom, dok su za potrebe ove kolekcije oživljeni  mnogi arhivski komadi preuzeti direktno iz kalifornijskog Diznilenda! “Superstar” nove linije svakako je specijalno izdanje Levi’s® Trucker jakne sa Mickey Mouse aplikacijama, kao i par Levi’s® 501® džinsa sa Mickey grafikom. Mickey x Levi’s® kampanju će bez sumnje obožavati poklonici streetwear estetike, dok će u isto vreme, zahvaljujući ispranim denim tkaninama oživeti i stil 80-ih i 90-ih. Ova dva brenda su, beskompromisno, istinski pioniri prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, a izvanredna Mickey ikonografija i klasične Levi’s® siluete savršen su par i način da se proslavi njihovo bogato modno nasleđe.

Odabrane modele iz kolaborativne kolekcije MICKEY X LEVI’S®moći ćete kupiti uLEVI’Sprodavnicama u Beogradu – Ušće shopping center i Rajićeva Shopping center, kao i Novom Sadu – Promenada SC od 15.11. te Nišu – Forum shopping center.

 

Foto: Levi’s

 

 

Share This: