Želite sportski luxe look? Otkrijte Calvin Klein Performance kolekciju!

od Imaginarijum 0

Kada pomislimo na urbanu klasiku, prva asocijacija su nam kultni modni komadi sa potpisom Calvin Klein!

Američki klasik i sinonim za modni minimalizam, CALVIN KLEIN, poznat je po savremenoj i modernoj sportskoj odeći i aksesoarima za svaku sezonu. Komadi koji nose čuvenu CK oznaku poznati su po tkaninama vrhunskog kvaliteta, a za sve ljubitelje aktivnog životnog stila poznati brend osmislio je i CALVIN KLEIN PERFORMANCE liniju koja savršeno kombinuje funkcionalnost i nove tehnologije.

 

Kolekcije iz CALVIN KLEIN PERFORMANCE linije izraz su kreativnosti direktora Rafa Simonsa koji svoje progresivne dizajn ideje implementira čistim linijama i materijalima poslednje generacije. Kolekcija nudi funkcionalnu sportsku odeću i opremu koja snagu i individualnost brenda prenosi na one koji je nose. Bilo da vežbate jogu, idete na trčanje ili u teretanu, izgledaćete savršeno noseći top upotpunjen prepoznatljivim brendingom i moderne helanke čija udobnost i fleksibilnost garantuje slobodu pokreta. Ovaj outfit možete upotpuniti i raznim trendi aksesoarima za sportski luxe look

CALVIN KLEIN PERFORMANCE savršeno prati vašu siluetu. Linija je svake sezone sve atraktivnija i moderniji, dok je dizajn koji prati modne trendove prošaran klasičnim američkim detaljima.

Odabrane modele CALVIN KLEIN PERFORMANCE možete kupiti u prodavnicama CALVIN KLEIN UNDERWEAR u Beogradu – Ušće shopping center i Delta city.

 

 

 

Share This: