Prošetali smo užurbanim Tokijom u udobnoj i moćnoj Premiata obući!

od Imaginarijum 0

Tokijo, grad u kom haos i red žive u savršenoj harmoniji, mesto je koje se, u to smo sigurni,  ne može uporediti ni sa jednim drugom mestu na planeti. Dinamična japanska metropola mesto je koje odiše suprotnostima koje, iako neočekivano deluju savršeno sinhronizovano, otvaraju potpuno novu dimenziju savremenog života. ArhitekturaTokija spoj je drevne prošlosti i futurizma, gracioznosti i produktivnosti,  inovacije i dok njena najsavremenija infrastruktura povezuje haotična mesta sa najmirnijim i nestvarno lepim predelima prirode.

Modni brend Premiata donosi nam zanimljivu priču o šetnji po najskrovitijim mestima i otkrivanju tajni ovog kompleksnog urbanog područja daleke Azije, koje se u isto vreme pretvara i u potragu za mirom i udobnošću. Tokijo čini ovo iskustvo specifičnim, masivnim, bojeći ga najživopisnijim tonovima.

U našoj potrazi za jedinstvenošću i najčistijim formama jednakosti i inovacija, Premiata modeli kretali su se po najpopularnijim delovima grada, zalazeći, takođe, i u tihe ulice, istražujući nasleđe grada- od sivih betonskih zgrada do zelenih parkova i drevnih hramova. Eitorijal šetnju prepoznaje  kao privilegiju i jedinstven način da kroz upoznavanje sveta i predela koji nas okružuju upoznamo i sebe same.

Odabrani modeli brend PREMIATA iz kolekcije jesen/zima 2018. dostupni su u multibrend prodavnicama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

 

Foto: Premiata

 

 

 

Share This: