Neka 5. Women’s Fest bude i vaš izbor ovog vikenda!

od Imaginarijum 0

Jubilarno 5. izdanje ženskog lifestyle festivala  Women’s Fest, u organizaciji marketinške agencije EVENT 1TO1 i tržnog centra Delta City biće održano u subotu i nedelju, 9. i 10. novembra u centralnom atrijumu ovog poznatog beogradskog šoping mola.

Organizovan pod sloganom My Choice, ovogodišnji Women’s Fest  posvećen je modernoj, poslovnoj i uspešnoj ženi, a i ovoga puta predstaviće najkvalitetnije brendove i proizvode sa domaćeg tržišta.

 

Manifestacija Women’s Fest ima za cilj da odgovori na aktuelna pitanja u vezi sa negom, lepotom, zdravljem, make up trendovima, modom, ishranom, fitness-om, estetskom medicinom i ostalim oblastima koja su predmet ženskog interesovanja za predstojeću sezonu jesen / zima 2018.

Pored velikog broja stručnih lica iz pomenutih oblasti, sa kojima se mogu posavetovati i dobiti odgovore na brojna pitanja, posetioci će biti u prilici i da se konsultuju sa astrologom, numerologom, dobiju besplatne  beauty proizvode i  frizuru, ali i učestvuju u posebno osmišljenim nagradnim igrama.

Nove i najpopularnije brendove na našem tržištu predstaviće 30-ak izlagača, a a svaka dama koja se ovog vikenda bude našla u Delta Citiju dobiće najbolje preporuke iz prve ruke, kao i uzorke, popuste, promocije i sjajne degustacije. 

Manifestacija će oba dana biti otvorena za posetioce od 10:00 do 22:00, a više o izlagačima i pratećim događajima možete saznati ovde.

 

Foto: Getty Images, PR

 

 

 

Share This: