Replay Nirvana kolekcija- modni omaž legendarnom grunge bendu

od Imaginarijum 0

Nema sumnje da bend Nirvana i njegov frontmen Kurt Kobejn zaslužuju da se o njima stalno priča, a vođena ovom idejom, modna kuća REPLAY  lansirala je kolekciju koja predstavlja omažvečnoj, vanvremenskoj muzičkoj grupi. Linija je upotpunjena specijalnim, limited edition fotografijama grupe, njihovim karakterističnim bojama i porukama sa imenima i logom. Kolekcija je prepoznatljiva po unisex majicama i duksericma, kao i casual haljinama. Svi komadi su 100% pamučni i apsolutni must-have ove jeseni.

REPLAY je kolekciju svečano predstavio u Silver Lake-u, u Kaliforniji. Ključne komade kolekcije nosili su, u paru, supermodeli Johnatan Bellini i Cora Keegan. Oni se, takođe, pojavljuju u videu, obučeni u unikatne, autentične majice i dukserice sa kapuljačom iz REPLAY NIRVANAkolekcije.

Odabrane modele Nirvana kapsule možete kupiti u REPLAYradnjama u Beogradu – Knez Mihailova 33 i Novom Sadu – Zmaj Jovina 10 te Promenada SC od 15.11. kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDSu Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Replay

 

 

Share This: