Ogledalce, ogledalce, da li je ovo najlepša kolekcija makeup aksesoara?

od Imaginarijum 0

Da li ste spremni da svoje makeup carstvo obogatite jedinstvenim detaljima na kojima će vam svi zavideti?

Nastavljajući sa sjajnim kolekcijama posvećenim najpoznatijim crtanim junakinjama poput Mini Maus i Male sirene, britanski kozmetički brend Spectrum predstavio je neodoljivu seriju beauty aksesoara za koju je inspiraciju potražio u bajci braće Grim “Snežana i 7 patuljaka”.

https://www.instagram.com/p/BpohVclF6uj/?utm_source=ig_embed

Zvanično lansiarana početkom ove nedelje, Snow White kolekcija osmišljena je kao serija podeljena je na “dobru” i “lošu” liniju. Kao što se može i pretpostaviti, linija u znaku Snežane sadrži clutch večernju torbicu i neseser sa likom ove nežne princeze velikog srca, u koji staje set od 12 belih četkica za dnevni makeup elegantno spakovanih u srebrnu futrolu sa ispisanom kultnom porukom  Fairest of them all. S druge strane, liniju inspirisanu zlom kraljicom obožavaće sve devojke koje uživaju u vamp makeup-u, a u njoj se pored “čarobnog” ogledala i fantastičnih crvenih četkica od prirodnih vlakana, nalazi i kutijica za odlaganje šminke čiji dizajn podseća na čuvenu otrovnu jabuku koja je odgovorna za uzbudljiv i dramatičan zaplet u ovom legendarnom pripovedačkom delu za decu.

U nastavku pogledajte kako izgleda ova fantazija od makeup kolekcije koja će se sa poslednjim nedeljama 2018. godine nakon Velike Britanije naći i u slobodnoj online prodaji na većini svetskih tržišta

Share This: