“Usporite brzo”- poznati NBA igrač predstavio nove Harden Vol.3 patike!

od Imaginarijum 0

Jedan od najboljih i najplaćenijih igrača NBA lige današnjice Džejms Harden u saradnji sa brendom adidas Basketball predstavio je nove Harden Vol. 3 patike.

Zvezda Hjuston Rokitsa za sebe kaže da je prepoznatljiv po autentičnom stilu igre, koju vodi u „svom ritmu, krećući se tačno onom brzinom koju sam diktira“. Sa fokusom na stabilnosti i balansu, model Harden Vol. 3 dizajniran je upravo tako da Hardenovu neverovatnu sposobnost da „uspori brzo” podigne na još viši nivo i omogući mu da u svakom trenutku bude baš na onim pozicijama na kojima treba.

 

Harden Vol. 3 nastao je kombinacijom najboljih performansi prethodna dva modela i karakteriše ga tradicionalni dizajn sa ojačanjima na najosetljivijim delovima, pružajući Hardenu potpunu slobodu kretanja i mogućnost za neometano usporavanje tempa. Osim toga, pri nošenju ove patike skočni zglob je potpuno fiksiran, dok đon od Boostpene stopalu pruža potporu i komfor.

  

Uspori brzo kao fraza ne znači mnogo, ali u mojoj igri predstavlja suštinu. Mislim da niko pre mene nije igrao košarku ovako, koristeći takve kombinacije pokreta. Baš to je moja najveća prednost na terenu. Zato su mi neophodne Harden Vol. 3 patike, koje mi pomažu da postignem vrhunske rezultate, bilo da sam u pokretu, 1:1 sa protivnikom ili menjam pravac kretanja“, istakao je MVP sezone 2017/18.

Inspirisan Hardenovom mogućnošću da reaguje u trenutku, instinktivno, adidas je kreirao novi model u „kosmičkim“ bojama, kombinujući crne, sive i srebrne tonove. 

Niko u NBA ligi trenutno ne kombinuje poene i asistencije tako dobro kao plejmejker Hjustona, ostavljajući protivničku odbranu „izgubljenom u svemiru“. Džejms Harden zna da igra košarku, baš kao što adidas zna šta je ovom asu potrebno da bi u svim segmentima nadmašio samog sebe.

Foto: adidas Basket

 

Share This: