Liu Jo Blue Denim- mix Lane del Rej i Madoninih holivudskih početaka

od Imaginarijum 0

Prvi proboj muzičke zvezde Lane Del Rey povezan je sa večnom odevnom kombinacijom: belom majicom i plavim džinsom. To je priča o ljubavi koja počinje onog trenutka kada žena pronađe model koji u potpunosti odgovara njenoj silueti, denim komad koji naglašava njenu ženstvenost pružajući joj fantastičan osećaj udobnosti.

Džins je oduvek u centru pažnje Liu Jo Blue Denim kolekcija. Za sezonu jesen-zima 2018, poznati modni brend pronalazi inspiraciju u modi 80-ih. Kolekcija za dame prožeta je gliterom, šljokicama i šik izbledelim detaljima.

Obuci se da impresioniraš“, osnovna je poruka je Liu Jo brenda, koji nam predstavlja kolekciju upotpunjenu farmerkama sa visokim strukom “New Mom”, nalik onim koje su se nosile 80-ih. Kultni odevni predmet tog doba danas je “must have”: šljašteći detalji su neizostavni i neodoljivo podsećaju na one koje je Madona nosila u filmu “Očajnički tražeći Suzan”.

Model “Ghetty” sa šljokičavim linijama na bočnim stranama simbol je ovog trenda.Popularan je i “Split” model sa čipkom i šlicevima, a idealno se kombinuje sa animal printovima ili veštačkom kožom. “Microflair” džins sadrži aplikacije na poleđini, dok je model “Fabulous” prepoznatljiv po iscepanim kolenima i pletenim detaljima. Jakne su komadi koji ravnopravno prate ovaj maksimalistički modni trend. Ukrašene su čipkom, nitnama i perjem. Eko koža i bouclé koriste se kao postava jakne, a dugmad je u obliku dragulja.

Najbolje ostavljamo za kraj!  “Amazing Fit” model je, u stvari, unapređeni legendarni Bottom Up džins dizajniran 2008. Sledeće zime Liu Jo nastavlja evoluciju korišćenjem svetlijeg denima u plavim i sivim tonovima. “Divine” i “Monroe” džins sadržaće na kolenima cvetne aplikacije napravljene od crnih cirkona ili šljokica.

Odabrani modeli kolekcije BLUE DENIM za sezonu jesen/zima 2018 dostupni su prodavnici LIU JO u Beogradu – Knez Mihailova 33, kao I multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

 

 

Foto: PR

 

 

 

 

Share This: