San prazničnog makeup-a: nova Chanel Beauty kolekcija

od Imaginarijum 0

Iako se čini da se zvuk božićnih zvončića neće čuti još skoro, veliki brendovi uveliko spremaju praznična iznenađenja za svoje obožavaoce, a među njima je i luksuzna modna kuća Chanel u čijoj beauty liniji je osvanula fantastična praznična kolekcija Maximalisme de Chanel.

Raskošna makeup serija inspirisana je grafikom srednjevekovnog venecijanskog lava koji simbolizuje snagu, gracioznost i hrabrost, a koji je kao skriveni element ranih Chanel kreacija često koristila i legendarna Coco. Pomenuti ikonični simbol prožet je kroz čitavu makeup kolekciju sa željom da naglasi odvažnost žena koje je nose na svom licu, a efekat dramatičnosti i odvažnosti dodatno je osnažen moćnim koloritom koji tvori kombinacija crvene, zlatne i crne nijanse upotpunjene svetlucavim metalik elementima. Kolekcija je sačinjena od senki za oči, hajlajtera i ruževa jarkih oranž i kardinal crvenih nijansi, a među najekskluizvnijim komadima ističe se karmin Rouge Allure Velvet koji simbolično nosi najvažniji Chanel broj: No.5.

U nastavku pogledajte kako izgledaju praznične kombinacije makeup proizvoda i aksesoara koji će zvanično zauzeti rafove Chanel radnji i velikih svetskih drogerija od 5. novembra!

 

 

 

Ana Končar

Foto: Chanel

 

 

Share This: