Jesenja MOU kolekcija – spoj prefinjene ženstvenosti i avanturističkog duha

od Imaginarijum 0

Ove sezone brend obuće MOU predstavlja moćnu i originalnu kolekciju osveženu novim ručno rađenim detaljima. Siluete na štiklama odraz su vrhunske ženske sofisticirnosti, a dodir divlje prirode čini ih jedinstvenim. Jednostavni weekend-chicklook savršen je izbor za opuštene dane dok je kombinacija materijala poput luksuznog krzna i kože upotpunjena teksturama i 3D aplikacijama. Inspirisan rokoko estetikom, MOU za kreiranje obuće koristi pliš, a misterije kosmosa i zvezde prikazane su šljaštećim detaljima i metalik dekoracijama od vune. Sezonske boje obogaćene su završnim nijansama svetlih, metalik boja, koje mou stil čine jedinstvenim i luksuznijim.

 

Nove eskimo galaxyi eskimo back studs čizme i patike inspirisane su kosmosom i zvezdama. Za sve ljubitelje sportskog stila, Mou je kreirao eskimo runner model sa udobnom bazom i ovčijim krznom za potpuni komfor. Glamur sedamdesetih oživljen je predstavljanjem linije drvenih klompi sa visokom potpeticom, a antilop, leopard i gepard print čini ih sprecifičnim. Za savršen ski look na raspolaganju vam je obuća sa prugastim detaljima i francuskim perjem.

Inspirisan divljinom i avanturom, Mou koristi ekološki prihvatljive premium prirodne materijale. Urban stil i ručno izrađeni detalji, Mouobuću čine privlačnom i izdržjivom, a rado ih nose ljubitelji širom sveta. 

Odabrani modeli brenda MOU iz kolekcije jesen/zima 2018 dostupni su u multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This: