Jesenja Steve Madden kolekcija izgleda genijalno!

od Imaginarijum 0

 

 Za kolekciju jesen/zima 2018 brend Steve Madden snagu pronalazi u pokretu i napretku. Inspirisani avanturom i osećajem zajedništva, koje nam donose svakodnevne aktivnosti sa onima koje volimo, poznati proizođač trendy obuće šalje nam poruku da je sa nama na svakom koraku. Zalažući se za napredak u današnjem haotičnom svetu, poznati američki brend proglašava nesavršenost- novom savršenošću. I zato, ove jeseni, budite strastveni, otporni i smeli…budite Gen Steve!

 

 

 

Steve Madden kolekcija sa animal printom savršen je način da pokažete vašu divlju stranu. DEANNA cipele sa zmijskim printom i DAISIE-L leopard salonke daće vašem outfit-u sexy izgled, dok će zmijske HUMBLE i CAFE čizme istaći vašu ženstvenost. Naš krzneni BMINNIE ranac savršeno se uklapa u animal print look.

 

 

Steve Madden potpetice upotpuniće stil svake poslovne žene. U visokim štiklama poput MARCY, DOLLY i FELICITY preuzmite inicijativu, a privlačnost istaknite SCRUNCH čizmama do kolena. Dodatno pokažite vašu moć sa BHODA torbom.  

 

 

Nove tehnološke izume, neočekivane teksture i metalne detalje kultni brend usadio je u svaki model cipela. Ističemo HILLS čizme sa karakterističnim rastegljivim gornjim delom, kao i CONSPIRE čizme sa izrezima i metalnim nitnama. BAM čizme sa kontrastnom crvenom čipkom, posebno će naglasiti vaš stil. Outfit upotpunite BSASHA ili BSAINT torbicom.

 

 

Koračajte napred uzdignute glave noseći naše patike sa visokim đonom. Neka vaš izbor budu MEMORY patike u beloj ili roze boji, ili CLIFF model sa smelim šarama. BSELMA ranac savršen je dodatak ovim patikama. 

 

 

Odabrane modele iz sezone jesen/zima 2018 možete kupiti u prodavnici STEVE MADDEN u Beogradu – Knez Mihailova 33, kao i multibrend radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, te online shopu www.fashionandfriends.rs.  

 

 

 

 

 

Share This: