Da li ste spremi za glamurozno SCOTCH & SODA putovanje?

od Imaginarijum 0

Ono što nam u sezoni pred nama sprema holandski brend SCOTCH & SODA nikako se ne bi moglo nazvati običnom avanturom. Ovo originalno modno putovanje započinje na bujnim planinskim zelenim površinama, gde se zadržavaju poslednji momenti leta. Na ovom mestu susrećemo se sa  vodičima – najmodernijim poštanskim timom. Tokom planinskog uspona, osećamo sve što nas okružuje: sveže temperature, nove teksture i prirodne lepote – pejzaže predstavljene kolekcijom jesen/zima 2018.

„U podnožju naše imaginarne planine zamislili smo poštu sa najstilizovanijim poštanskim timom na svetu, obučenim u „uniforme“ inspirisane klasičnom planinarskom modnom estetikom. Nazivamo je FW18 Expedition Couture“, rekao je Marlou van Engelen, kreativni direktor, Scotch & Soda.

Ove sezone, planinarenje je predstavljeno kao životni stil modernog čoveka. Polazna tačka – POŠTA – je i polazna osnova kolekcije sa bogatim detaljima u različitim bojama i nijansama. Ključni komadi koji naglašavaju sportski mladalački stil oličeni su u duksericama sa kapuljačom i majicama dekorisanim poštanskim markicama. Tradicionalne breton pruge dobijaju moderniji izgled, inspirisan železnicom, a korišćenje pletenog materijala upotpunjuje novu kolekciju. Par somotskih pantalona sa alpskim detaljima i izdržljiva moher jakna, upućuje na predstojeće hladne dane.

 

U ženskoj kolekciji, luksuzne sportske pantalone predstavljene su na potpuno nov način, sa animal print detaljima. Jesenje raspoloženje donosi nam bogata paleta boja poput crvene, lila, boje mahovine i tikvica, dok bomber i zimski dodaci upućuje na predstojeće hladne dane. Uspon uz planinu donosi sve hladnije vreme, a toplija odeća je neizbežna. Hladna, oštra jutra postaju svakodnevnica, a pleteni, cvetni džemper i parka u kaki boji najvažniji su odevni predmeti tokom kratkih planinskih dana.

Naše putovanje završava se kod planinskog odmarališta Stargazer Hut, gde kolekcija dobija svoj konačan izgled i gde se smeli detalji stapaju sa planinskim vrhovima i time zaokružuju ovu sezonu.

Odabrane modele kolekcije jesen/zima možete kupiti u prodavnici SCOTCH&SODAu Beogradu – Rajićeva shopping center, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDSu Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, te online shopu www.fashionandfriends.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Scotch & Soda

 

 

 

Share This: