Mirisni predmet žudnje: bordo Chanel N°5!

od Imaginarijum 0

Chanel N°5, najpopularniji i najprodavaniji parfem na svetu koji je nakon čuvene Coco proslavila holivudska diva Merilin Monro, u susret zimskim praznicima dobija novo ruho- magičnu kristalnu bočicu bordo nijanse koja blista mistikom i senzualnošću pariske noći!
 
Luksuzna ambalaža od burgundi kristala predstavlja prvu promenu u istoriji ovog remek-dela parfemiste Ernesta Boa, što je dovoljan razlog da predani kolekiconari i obožavaoci vanvremenske parfemske klasike pohrle u Chanel parfimerije i ovu bočicu među prvima dodaju svojim mirisnim kolekcijama.Uz opšti hype među svjetskim beauty influenserima, vijest o ovoj limitiranoj parfemskoj seriji postala je još pruivlačnija kada je iz PR službe brenda pristigla informacija da će 55 najbržih kupaca dobiti fantastičnu pogodnost: priliku da kupe parfem u bočici zapremine od čak 900 ml!
Pored ekskluzivnog izdanja ovog vanvremenskog parfema sa mirisnim notama ruže i đurđevka, luksuzna modna kuća na tržište će lansirati i parfemsku i toaletnu vodu legendarne “Petice”, a ovi proizvodi biće dostupni u svim beauty radnjama brenda od 1. novembra!
Foto: Chanel
 
 

Share This: