Ha(u)te Couture- Diesel kampanja koja šalje snažnu poruku!

od Imaginarijum 0

Svi smo mi nekada iskusili negativnost i kritiku na društvenim medijima. Šta god da radite online, uvek je neko spreman da vas kritikuje. Čak i kada je mržnja neosnovana, većina se povlači. Ipak, bežanje od problema i gajenje negativnih osećanja nije pomoglo nikome. Tretirajući mržnju ironijom i nepovredivošću, umanjujete štetu koju ona može naneti. Iz tog razloga pokrenuta je jedinstvena kolekcija HauteCouture, dizajnirana da obesnaži mržnju.

Odakle da počnemo ako ne od ličnog iskustva? Iskoristili smo izjave poput „Diesel je mrtav“ i „Diesel nije više cool“ i pretvorili ih u jedinstvene odevne komade!

Činjenicu da su poznate ličnosti i influenseri među najomrženijim u javnom životu, iskoristili smo da prenesemo važnu poruku „Što više mržnje nosite, manje vam je stalo.“ Među njima su: Nicki Minaj, Gucci Mane, Bella Thorne, Bria Vinaite, Tommi Dorfman, Miles Heizer, Io-vanna Ventura, Barbie Ferreira, Ioo Ah-In i Džonatan Bellini.

Poznati su Izabrali neke od najgorih komentara koje su ikada  primili, a DIESEL ih je pretočio u ekskluzivne Ha(u)te Couture komade za svakog od njih. Nicki Minaj proglašena je “Lošim momkom“. Gucci Mane primio je poruku: “Je*i se, uljezu“. Bella Thorne je dobila ime “Dr*lja“. Tommi Dorfman dobio je nadimak “P**rčina“. Svi ovi komentari pretočeni su u ograničena izdanja kolekcije Haute Couture.

Ovo novo poglavlje Diesel komunikacije započeto je i  živi tamo gde  se rađa online mržnja – uglavnom na društvenim medijima – sa nizom prilagođenih video zapisa za svakog člana ekipe poznatih. Oni u to ime plešu i ironično slave mržnju koja im je upućena, time pomažući da se prenese poruka kapmanje.

Diesel ohrabrujem i poziva vas sve da kreirate sopstvene jedinstvene Haute Couture predmete. Počevši od 6. oktobra, na ključnim tržištima širom sveta brend Diesel pružiće priliku našim kupcima da personalizuju novu kolekciju, kreiraju i nose najgore komentare koje su ikada primili u vidu odevnih komada. Sa prihodima od prodaje Haute Couture komada, Diesel će izvršiti donaciju preko Jedine hrabre fondacije u cilju podrške programa protiv zlostavljanja i sajber zlostavljanja u različitim zemljama širom sveta.

 

Foto: Diesel

 

 

 

Share This: