Još uvek nije kasno da se prijavite za Color RUNNING trku!

od Imaginarijum 0

Jedna od najpopularnijih i najuzbudljivijih tematskih trka u svetu, čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama organskog porekla održaće se četvrtu godinu zaredom u nedelju 23. septembra u podne na Novom Beogradu, pod nazivom Color RUNNING powered by Tikkurila.

Trka s bojama Color RUNNING inspirisana je festivalom boja HOLI kojim svake godine hiljade ljudi širom sveta obeležavaju sreću novih početaka. Trka je amaterskog karaktera s ciljem da promoviše vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. To znači da je namenjena rekreativcima i svima koji bi da probaju nešto drugačije. Boje koje se koriste su organskog porekla, namenjene su ishrani i lako se skidaju jednostavnim pranjem vodom. Ko može da lagano trči ili pešači 30 minuta, uspešno će završiti i ovu trku. Za najluđi color party u gradu pobrinuće se poznati srpski DJ koji će biti zadužen za dobru atmosferu.

Zlatni sponzor trke kompanija Tikkurila, pripremila je mnoštvo nagradnih i zabavnih aktivnosti za decu i odrasle kao što su photo booth uz Black zid, Magnetic puzzle, Liitu table za crtanje i druge. Kroz niz zanimljivih aktivacija moći ćete da se zabavite i upoznate Tikkurila efekt boje: Liitu – boju sa efektom školske table, Magnetic – boju koja kreira efekat magneta na zidu, i Black – boju za savršeno crnu površinu!  

Dečji program sa zagrevanjem počinje nešto 9:30, kada počinje trka na 200m za najmlađe, decu do predškolskog uzrasta. Posle njih odmah trčaće oni malo stariji, deca predškolskog uzrasta do 10 godina i pretrčati stazu dugačku 500m. Svaki mali i veliki trkač koji uspešno obojen završi trku dobiće medalju, a troje najbržih iz grupe najmlađih, i troje najbržih predškolaca dobiće vredne nagrade koje su pripremili partneri trke. Zlatni sponzor trke kompanija Tikkurila nagradiće osim pobednika u svima kategorijama i najmlađeg, najstarijeg i najveselijeg takmičara.

Prijavljivanje za učešće u trci je do 14. septembra, a visina kotizacije iznosi 1.500 dinara za odrasle i 850 za dečiju trku. Ukoliko se prijavite i/ili uplatite kotizaciju nakon 14. septembra nećete dobiti majicu u startnom paketu, ali vaše učešće će biti zagarantovano.

Preuzimanje startnih paketa biće moguće u petak 21. septembra i subotu 22. septembra od 10 do 19 sati. Kao i svake godine ova vesela sportska manifestacija ne bi bila moguća bez pomoći mnogobrojnih vrednih volontera koji će, pre svega, učesnike posipati bojama na svakom pređenom kilometru ali i deliti medalje svima onima koji budu protrčali kroz ciljnu kapiju i tako uspešno pretrčali najsrećnijih pet kilometara na svetu!

Foto: PR

 

 

Share This: