Virtuelna stvarnost i avatari osvojili su jesenju Camper kolekciju!

od Imaginarijum 0

Zastanite na trenutak i uronite u virtuelni svet Romaina Kremera, kreativnog direktora španskog brenda obuće Camper, koji nam u kampanji za jesen/zimu 2018 samouvereno raspršuje maštu zamućujući liniju između apstraktnog i apsolutnog.

Camper kampanja za sezonu jesen/zima 2018 autentičan je izraz posmatranja virtualnog iskustva i postavlja nam pitanja o budućnosti digitalne interakcije istovremeno pozivajući posmatrače da postanu aktivni igrači koji kreću u svoju avanturu birajući avatare sa druge planete, od fantastičnih do postapokaliptičnih.

Ova se sezona sastoji od devet novih portreta u kombinaciji s izborom naprednih uniseks stilova iz kolekcije za sezonu jesen/zima 2018. Među debitantima u kolekciji su modeli Rolling i Pix, dok se Halix i Bruts vraćaju u dugo očekivanom zimskom izdanju.  Model Thelma obradovaće sve dame za koje je avangardni momenat neizostavan sastojak obuće sa visokim potpeticama.

Odabrane modele iz kolekcije jesen/zima 2018 španskog brenda sa Majorke možete kupiti u prodavnici CAMPER u Beogradu – Terazije 31, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i online shopu www.fashionandfriends.rs.

 

 

 

 

 

Creative director: Romain Kremer

Photography: Daniel Sannwald

Make up: Isamaya French

Styling: Anna Trevelyan

Hair: Charlie Le Mindu

 

 

 

Share This: