Replay jesen u bojama Kalifornije

od Imaginarijum 0

Prelepi Grad Anđela još jednom je poslužio kao savršena kulisa za najnoviju Replay  kolekciju koja odiše trendovima 90-tih godina u kombinaciji sa savremenim atletskim elementima. Kolekcija vešto spaja svet sporta, military stila uticaja, dok je na nekim komadima primetna  i inspiracija proistekla iz grunge epohe.

Logomanija, printovi i sportske pruge našli su se na velikim bomberkama i kaputima, ali i obući dodatno ukrašenoj vezom. Fashion segment koji pulsira military estetikom karakterišu asimetrični rezovi i paleta koja se kreće od antracit sive do maslinasto zelene. Uparivanje vojnih i komada koji uključuju senzualne detalje, kao što su haljine s prorezima i bluzama na pruge, rezultiraju očaravajućim efektom. U međuvremenu, kratke suknje od tkanina sa kamuflažnim printom uparene su sa košuljama, dok su različiti krojevi i nijanse nove denim serije savršeno ukombinovani sa duksericama, košuljama i kaputima. Čiste i minimalne linije u osnovi su kolekcije a praćene su momentima abrazije i crumpling-a ako bi se džinsu dao izgled iznošenosti.

Kolekcija jesen/zima 2018 dostupna je u REPLAY radnjama u Beogradu – Knez Mihailova 33, Novom Sadu – Zmaj Jovina 10, Podgorici – Ulica Slobode 25, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDSu Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Podgorici, Budvi, Kotoru, Baru i Nikšiću. Odabrane modele možete kupiti i u online shopu www.fashionandfriends.rs 

 

 

 

Foto: Replay

 

 

 

Share This: