Otkrijte magiju glamura nove LIU JO jesenje kolekcije!

od Imaginarijum 0

Kampanja italijanskog brenda LIU JO za sezonu jesen-zima 2018/19 fokusira se na novu #Glamourizing fazu i mnogo je više je od jednostavnog modnog koncepta. Kampanja na prefinjen način opisuje duh brenda koji je glamur učinio svojom autentičnom osobinom i pronašavši istinski izraz u fotografijama editorijala čije je zaštitno lice jedna od najvećih top model zvezda današnjice Anna Ewers

Anna Ewers, jedna od najslikanijih žena našeg doba i fotografski duo – Mert & Marcus uspeli su da ovom kampanjom interpretiraju na originalan način nasleđe Liu Jo brenda. Fotografisana u studiju punom elegantnih elemenata i rekvizita, Anna Ewers prikazuje svoje samopouzdanje, kao prava zvezda, dok između snimaka možete videti pažljive gestove onih koji joj iza kulisa popravljaju glamurozni Liu Jo stajling.

Anna je lepa, samouverena i fascinantna – sinonim za savremenu ženu koja je svesna svoje ženstvenosti i tela, izuzetno moderna, ali i autentična. Glamur koji nosi izraz je njene snage i sofisticirane senzualnosti, a upravo to je poruka kolekcije koja nam uskoor stiže u sve Fashion & Friends prodajne objekte!

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrhunski model koji je sve oduševio – Anna Ewers– jedna od najslikanijih žena našeg doba i fotografski duo – Mert & Marcus– neupitni savremeni interpretatori, za brand jakog identiteta poput Liu Jo – rezultat je kampanja u kojoj atraktivna Anna fotografisana u studiju punom elegantnih elemenata i rekvizita, prikazuje svoje samopouzdanje, kao prava celebrity. Između snimaka možete videti pažljive gestove onih koji iza kulisa ponovno obnavljaju kosu ili popravljaju šminku, čak i najmanje detalje, u procesu glamurizacije koji je omogućio Liu Jo.

 

Anna je lepa, samouverena i fascinantna – sinonim za savremenu ženu koja je svesna svoje ženstvenosti i tela, izuzetno moderna, ali i autentična. Glamur izražava osnaživanje koje počinje od prihvatanja slike o sebi kao alata za samopouzdanje u širem smislu . Ne plaši se sofisticirane senzualnosti – neka vrsta poruke udara najdublje akorde ženske individualnosti.

 

 

 

Share This: