Opčinjeni smo vizualima nove Zara kampanje!

od Imaginarijum 0

Povodom predstojeće jesenje sezone, španska modna kuća  Zara lansirala je kampanju na kojoj bi joj pozavideli i najluksuzniji modni brendovi sveta, a pored raskoši boja i eklektičnog odabira dezena i tkanina, za ovaj utisak u mnogome je zaslužna i kreativna direkcija renomiranog modnog fotografa Stivena Majsela.

Predstavljena kolekcija donosi nam jedinstvenu fuziju živopisnog istočnjačkog stila i savremenog odevanja. Među ključnim komadima nalaze se plišane midi haljine folklornih dezena zagasitih boja, kimona maxi dužine i elegantne svilene košulje ukrašene predimenzioniranim mašnama, dok kada je o modnim dodacima reč, kolekcijom vladaju monohromatske marame u stilu tradicionalnih nošnji Srednjeg Istoka, masivni kaiševi i nakit zlatnih tonova koje se savršeno uklapaju sa cross body torbicama velikih kopči i čizmama i cipelama vrtoglavo visokih platformi.

Kampanja je juče osvanula na zvaničnoj Zara online platformi, a dolazak kolekcije u zvanične prodajne objekte brenda očekuje se u prvoj polovini avgusta, što je, priznaćete, više nego dovoljan  razlog da se radujemo kraju leta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ana Končar

Foto: Steven Meisel

 

 

 

Share This: