Volimo divlje šare na novim Vans modelima!

od Imaginarijum 0

Žurke, koncerti i najbolji muzički festivali: sigurni smo da je pred nama dugo i uzbudljivo leto, a da bi provod zaista bio nezaboravan, neophodno je razmišljati i o jednom, nimalo zanemarljivom detalju-udobnosti.

Potraživši inspiraciju u bojama i motivima divljine, kultni skejterski brend Vans lansirao je letnje izdanje svojih najpoznatijih SK8-Hi, Slip-On i Era silueta koje spremno čekaju da ih ukombinujete sa vašim omiljenim letnjim autfitima! Izrađeni od kombinacije kože i delikatnog eko krznenog tekstila, SK8-Hi i Era modeli iz originalne “Calf Hair” kolekcije upotpunjeni su moćnim leopard printom, dok je ovaj ekstravagantni braon-crni kolorit fantastično primenjen i na  Slip-On sezonskoj silueti koju je ovaj kalifornijski brend premijerno predstavio 1982. godine u kultnom filmu Fast Times at Ridgemont High sa Šonom Penom u glavnoj ulozi.

Koje šunjalice se najbolje slažu uz vašu modnu viziju leta? Potražite “Calf Hair” kolekciju na zvaničnom Vans sajtu  po cenama koje se kreću između 70 i 80 evra za par!

 

 

 

 

 

Ana Končar

Foto: Vans

 

Share This: