Čuvene YEEZY patike sa potpisom Kanje Vesta napokon stižu u Beograd!

od Imaginarijum 0

Novi album – novi modni trend! Samo nekoliko nedelja nakon što je izdao novi album, poznati reper i multimedijalni umetnik Kanje Vest predstavio je i dugo iščekivani model patika YEEZY BOOST 350 V2 Butternastao u saradnji sa globalnim sportskim brendom adidas.

Pionir modernog hip hopa od početka karijere poznat je i kao trendseter, a ovih dana podsetio je fanove na svoj talenat, koji se proteže od muzičke nadarenosti do vrhunskog smisla za avangardni modni dizajn. Pored minimalističkog stila i svetlo žute boje koja je savršena za kombinovanje sa letnjim komadima, novi YEEZY BOOST 350 V2 Butter model karakterišu i Primeknit gornjište i BOOST™ đon koji je izrađen u boji za nijansu tamnijoj od gornjeg dela siluete.

Po svemu sudeći, 2018. godina će biti u znaku ovog umetnika. Početkom meseca, dve godine nakon izdavanja kultnog albuma The Life of Pablo, Kanje je objavio novi, pod upečatljivim nazivom ye. Protekli album izazvao je opšte oduševljenje fanova, a iste godine započela je i istorijska saradnja pod nazivom adidas + KANYE WEST. Siluete prositekle iz ove saradnje od tada izazivaju masovno interesovanje, a fanovi ih željno iščekuju formirajući ogromne redove ispred radnji širom sveta.

Domaći fanovi konačno će biti u mogućnosti da ponesu najnoviji model YEEZY BOOST 350 V2. Svetski hit stiže u Srbiju 30. juna i od 8 časova, a biće dostupan u Tike shop-u na adresi Kralja Petra 24.

Budite deo ove istorijske priče i ugrabite svoj YEEZY BOOST 350 V2 Butter 30. juna u Tike shop-u!

 

Share This: