Najnovija interpretacija casual letnjeg stila stiže nam iz kuće H&M!

od Imaginarijum 0

U jeku letnje sezone, švedska modna kuća lansirala je još jednu  kolekciju koja izgleda kao modni san svih ljubitelja opuštene morske atmosfere.

Inspiraciju za ovu kolekciju poznati highstreet brend pronašao je u divljim i rustičnim predelima južne Francuske, o čemu svedoči i mini modni editorijal koji je predstavlja, simbolično nazvan Riviera Dreaming. U ovoj nežnoj casual kolekciji mogu se pronaći  klasični modeli jednodelnih kupaćih kostima i bikinija, lepršave košulje od prijatnog lana,retro haljine i topovi popularne “off the shoulder” siluete, a tu su i neizostavni modeli šortseva i sukanja od džinsa koji predstavljaju neprikosnovene vladare među komadima sa najvećim potencijalom za kombinovanje.

Ukoliko to još uvek niste učinili, krajnje je vreme je da “razbarušite” svoj stil i na najlepši način probudite leto u sebi: obucite prozirnu belu košulju preko bikinija, ukombinujte je sa kratkim pantalonama i udobnom ravnom obućom i tako stilizovani krenite u potragu za nezaboravnim doživljajima dodirnutim suncem i opojnim mirisom soli!

 

 

 

 

Ana Končar

Foto: H&M

Share This: