Moćna kolekcija Simone Manojlovich inspirisana slobodom i mistikom

od Imaginarijum 0

Nesputani modni minimalizam- ovako bismo najverodostojnije opisali moćne kreacije sa potpisom modnog brenda Simone Manojlovichvoje već poznato modno ime ova zagrebačka dizajnerka predano gradi ostajući dosledna hipnotišućoj unisex estetici i izduženim i aristokratskim krojevima koji savršeno pristaju autentičnim i hrabrim pojedincima, slobodnim od prolaznih trendova i površnog pristupa modi.
 
 
Nova kolekcija The Epitome of Occult talentovane modne umetnice inspirisana je estetikom okultnog i iskorak je u rock’n’roll epohu sedamdesetih koju karakterišu ležerne, dandy forme u vidu oversized prsluka, schoolboy blejzera, unisex odela i kaputa u koje je utkana savršena doza mistike. Kada je o bojama reč, dizajnerka ostaje verna vanvremenskoj crnoj, no ovoga puta odlučuje se da svoju klasičnu mračnu paletu razbije egzotičnom žutom, snažnom nijansom crvene i, konačno, sofisticiranim tonovima marinsko plave.
Simone je trenutno je posvećena završavanju poslednjih detalja na muškoj modnoj  liniji, a kako kaže, autentičnost je sastojak koji želi da zadrži u svakoj kolekciji, iako za svaku narednu, inspiraciju pronalazi u novim, drugačijim izvorima i umetničkim pravcima. 
Dizajnerka će predstojeće leto provesti  radeći na projektima vezanim za ekspanziju brenda na svetsko tržište, kao i pripremi velike modne revije zakazane za septembar, a mi vam u nastavku donosimo deo editorijala za kolekciju čiju veliku premijeru nestrpljivo čekamo!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ana Končar
 
Foto: Simone Manojlovich
Model: Monika Galić (Relatum Models)
 

Share This: