GUESS what? GUESS ima zanosnu kolekciju za plažu!

od Imaginarijum 0

Povodom kampanje za novu swimwear i lingerie kolekciju američki modni brend GUESS  za svoje brend ambasadorke odabrao je Kseniyu Belousovu, Gabrielu Giovanardi, Elsie Hewitt, Jemmu Baines, koje su noseći najatraktivnije komade za leto 2018. pozirale na nekim od najlepših plaža Malibua.

Fotografije zavodljive modne kampanje čiji je art direktor ko-osnovač kompanije GUESS? Inc. Paul Marciano, snimila je fotografkinja Alessandra Fiorini, potrudivši se da nam svakim vizualom dočara senzualnost komada koji naglašavaju egzotičnu lepotu GUESS devojaka.

U fokusu kampanje nalaze se kupaći kostimi među kojima će svoje favorite pronaći kako ljubiteljke bikinija, tako i one koje preferiraju jednodelne siluete, a njihovi dezeni inspirisani su mističnom boho estetikom koja dodatno pojačava već senzualne krojeve.

Odabrane modele beachwear kolekcije možete kupiti u GUESS prodavnicama u Beogradu – Ušće shopping center i Delta city, kao i Novom Sadu – Pozorišni Trg 7, te multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

 

IMAGINARIJUM FAVORITI:

 

 

 

 

 

Foto: Guess

 

Share This: