Marc Jacobs predstavio svoj prvi Riley smartwatch osetljiv na dodir

od Imaginarijum 0

 

Marc Jacobs zvanično je predstavio svoj prvi pametni Riley sat sa ekranom osetljivim na dodir čija silueta podseća na prethodne modele analognih i hibridnih satova, dok najnovija verzija ovog pametnog sata ima jednostavniji oblik i specifikacije novog doba.

 

 

Ono što čini ovaj smartwatch tako fascinantnim je automatsko praćenje spavanja i dnevnih aktivnosti kao i mogućnost filtriranja obaveštenja koja dobijate i način na koji kontrolišete muziku sa pametnog telefona jednostavnim pritiskom na dugme. Riley smartwatch pokreće Wear OS sa unapred instaliranim aplikacijama i temama, tako da možete izabrati prepoznatljiv “Daisy” dizajn ili teme ukrašene jednostavnim Marc Jacobs logotipom, kao i prilagoditi boje i načine biranja i podešavanja.

AMOLED displej sa ambijentalnim senzorom dizajniran je tako da produžava trajanje baterije koja se inače puni bežičnim putem. Marc Jacobs Riley smartwatch dostupan je na zvaničnom sajtu ove američke modne kuće u nekoliko verzija poput sata u zlatnim tonovima sa belim silikonskim kaišem, ružičasto-zlatni sat sa kaišem ili klasična crna varijanta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miona Todorović

Foto: Marc Jacobs 

Share This: