Drugi rođendan beogradskog brenda Disciplina u znaku odvažne letnje kolekcije

od Imaginarijum 0

Kada je reč o modnim događajima u organizaciji beogradskog urbanog brenda Disciplinafantastičan provod je uvek zagarantovan, no poslednji multimedijalni događaj kojim je obeleženo dve godine od osnivanaj brenda postavio je sasvim nove standarde.

Dizajnerka i osnivačica brenda Ivana Davidović u slavljeničkom maniru predstavila je novu kolekciju Discipline za predstojeću letnju sezonu. Prepoznatljiv monohromatski minimalizam ovoga puta osnažen je novim bojama,dezenima i tkaninama koje do sada nismo imali priliku da vidimo u njenim kreacijama. Iako je  trademark Disciplina komadima dodala i one koji svojim koloritom i teksturama odstupaju od očekivanog, Ivana je  ostala verna svom kreativnom potpisu koji se ogleda u načelu da moda mora biti univerzalna, nosiva, krojena za sve prilike i generacije. Konačno, uz pomenutu otvorenost i demokratičnost koja krasi svaki prikazani komad, ova kolekcija prenosi nam poruku da su autentičnost i hrabrost neprocenjiv kvalitet i neizostavni element dobrog individualnog stila.

Za sjajnu atmosferu ove uzbudljive modne večeri bili su zaduženi DJ Dada Selectah i popularna grupa IrieFM. Frontmen grupe Vukašin Marković ovom prilikom premijerno je izveo novu pesmu „Ljubav što smo stvorili“.

Nova kolekcija brenda dostupna je u radnji DISCIPLINE u Kralja Petra 70.

 

 

 

 

 

 

foto: Jelena Simonović i Marina Bugarčić

Share This: