Princ Hari i Megan Markl: Kraljevsko venčanje kao iz bajke

od Imaginarijum 0

Britanski princ Hari i Megan Markl svečano su razmenili svoje zavete pred kraljevskom porodicom i prijateljima na predivnoj ceremoniji u crkvi Svetog Đorđa u Londonu u subotu, 19. maja.

 

 

Američka glumica stigla je u crkvu u pratnji svoje majke Dorije Regland noseći prelepu belu haljinu dizajnerke Kler Vajt Keler modne kuće Givenchy, dok je princ Hari izgledao veoma šarmantno u svojoj vojnoj uniformi. Paru su se pridružili Harijev stariji brat i kum princ Vilijam sa vojvotkinjom od Kembridža Kejt Midlton u pratnji svoje dvoje dece Džordža i Šarlote.  Među poznatim zvanicama u Vindzorskoj palati bili su Džordž i Amal Kluni, Viktorija i Dejvid Bekam, Opra Vinfri, Elton Džon, Tom Hardi sa suprugom i preko 1.200 javnih zvanica, dok je događaj uživo pratilo oko 200 miliona ljudi širom planete.

Bela sa otvorenim čamac izrezom tri-četvrt rukavima, Meganina haljina izgledala je baš kao što smo zamišljali dok je ispod dugog vela na glavi nosila dijamatsku dijademu iz 1932. godine koja je kao deo bogate kraljevske kolekcije pripadala kraljici Meri. U nastavku pogledajte predivne fotografije sa ovog istorijskog događaja za britansku kraljevsku porodicu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miona Todorović 

Share This: