Nova Dior Makeup kolekcija oživeće vaš pogled najlepšim bojama spektra!

od Imaginarijum 0

Kuća Dior je upravo lansirala novu makeup kolekciju Dior Show 2018, ograničenu seriju maskara i tečnih ajlajnera koji dolaze u širokom spektru nijansi, i tekstura u čijem je odabiru ušestvovala i sama ambasadorka Dior Beauty brenda Bela Hadid.

 

 

 

“Želeo sam da ženama kojima je makeup sastavni deo života pružim verodostojnu sliku autentičnog beauty “oružja” koje im omogućava da izgledaju smelo na elegantan način”, rekao je Piter Filips, renomirani vizažista i kreativni direktor Dior Makeup linije, ističući inspiraciju iz koje je proistekla kolekcija.

Živahna “On Stage” paleta ajlajnera stiže u ukupno 15 nijansi, u rasponu od klasične crne do nijanse poput “Pop Blue”plave i “Matte Pink” ružičaste, i ostavlja utisak savršene formule za kreiranje blistavog i ekstravagantnog izgleda, čija se završnica postiže Diorshow Pump N Volume maskarom dostupnom u crnoj, roze, ljubičastoj, plavoj i breskva nijansi.

U nastavku pogledajte prve fotografije proizvoda koji će se početkom sledećeg meseca naći u prodaji po ceni od oko 25 evra.

 

autor: Ana Končar

Share This: