Mango Committed- brza moda posvećena održivosti

od Imaginarijum 0

Arizona Muse, modna ikona posvećena održivim inicijativama, zvezda je kampanje za capsule COMMITTED kolekciju fast fashion brenda MANGO koja je snimljena u prirodnom i divljem okruženju prelepih Kanarskih ostrva. Fotografkinja koja potpisuje atraktivne snimke,  Alexandra Nataf, dočarala je ženstveni naturalni aspekt jedne od najodrživijih kolekcija izašlih iz proizvodnje poznate španske modne kuće.

Treća po redu MANGO Committed kolekcija pokrenuta je kao deo programa Take Action, čiji je cilj povećanje upotrebe održivih tkanina i doprinos kružnom ekonomskom modelu. U skladu sa ovim ciljem, MANGO se uključuje u Inicijativu “bolje pamuk” kako bi ojačao svoju posvećenost povećanju obima održivih pamuka iz svojih izvora. Pridruživanjem ovoj inicijativi, MANGO se obavezuje da podrži dobre prakse u sektoru proizvodnje, prerade, nabavke i promocije održivog pamuka.

JEDINSTVENA KOŽA

Tonirana koža sa taninom i ostalim elementima biljnog porekla. Umetno dizajnirana odeća od organskog pamuka, Tencel ™ i recikliranih tkanina.

ČISTE TKANINE – ORGANSKI PAMUK

Ka etičkoj i održivoj budućnosti mode. Naši izbori su važni, od početka do kraja..

PRIRODNE BOJE

Osnovne boje kolekcije su off White, kaki i antracit, u kontrastu sa fluor žutim.

Odabrane modele iz COMMITTEDkolekcije možete kupiti u MANGO radnjama u Beogradu – UŠĆE shopping centru i Delta city, Novom Sadu – BIG Shopping center i Podgorici – Delta city

 

 

foto: Mango

 

 

 

Share This: