Ove naočare za sunce su savršen spoj romantike i ekstravagancije!

od Imaginarijum 0

Naočare su vanvremenski modni detalj koji nam pored praktičnosti i funkcionalnosti  pruža priliku da naglasimo odevne kombinacije i drugima otkrijemo deo svog karaktera i ličnog senzibiliteta. Tako će ove sezone modne entuzijastkinje okrenute ka slobodi odevanja odabrati neke od oversize modela lenonki, odvažne i samouverene devojke svoje autfite oplemeniće naočarima inspirisanim naučno-fantastičnom filmskom akcijom Matrix, dok se nepopravljivim  romantičarkama pruža prilika da biraju između različitih verzija srcolikih okvira, poput modela iz nove kolekcije britanskog dizajnera Kristofera Kejna.

Naočare iz nove Christopher Kane kolekcije izrađene su u formi sjedinjenih srca, a pored ekstravagantnog dizajna i forme koja se sjajno prilagođava svakom obliku lica, odlikuju se staklima sa premium UV zaštitom dostupnim u rubin crvenoj, baby pink i kraljevsko plavoj nijansi.

Ukoliko ste okrenuti ka nežnijoj i slađoj strani života i ne libite se da to pokažete svojim stilom odevanja, sigurni smo da bi vam ovaj dodatak savršeno pristajao!

 

 

 

 

 

 

 

Share This: